Wat zegt crypto Twitter over Bitcoin?

Het is weer vrijdag en dus tijd voor het wekelijkse segment, wat zegt crypto Twitter over Bitcoin? We gaan deze week weer kijken naar de meest opmerkelijke opmerkingen over ‘s werelds grootste cryptocurrency.

@SquawkCNBC (189k volgers)

Anthony Pompliano was te gast bij de Squawk Box en gaf aan dat de Amerikaanse overheid een digitale variant van de Dollar zou moeten uitgeven, om te zorgen dat ze niet achter de feiten aanlopen.

“Als ik het voor het zeggen had in Amerika, dan zou ik direct een digitale versie van de Dollar uitbrengen. Als we naar China kijken, die zijn bezig met een eigen versie van de Yuan, en vele andere landen zullen volgen.

Er zal geen concurrentiestrijd ontstaan tussen non digitale en digitale currencies, want elke currency zal digitaal worden. Wat we wel gaan hebben is een competitie tussen monetaire beleid. En als bijvoorbeeld China opeens wel een digitale variant van de yuan uitbrengt, en Amerika heeft geen digitale valuta, dan zal het voor mensen veel gemakkelijker zijn om de Chinese Yuan te kopen in andere landen dan de Amerikaanse dollar. Dit zal dan wellicht een grotere adoptie voor de Chinese Yuan kunnen betekenen.

Dus als we de Dollar snel tokenizen, dan kunnen we ervoor zorgen dat de Dollar de status van wereldwijde reserve valuta behoudt.”

@_blockandchain_ (17,5k volgers)

Het bovenstaande plaatje laat zien dat Bitcoin wederom een nieuw record neergezet heeft, als het gaat om hash snelheid. De grootste cryptocurrency van dit moment wist namelijk een snelheid van 108 miljoen TH/s neer te zetten. Dit is vooral opvallend omdat we deze week nog een flashcrash van de hash snelheid gezien hebben.

@CryptoMichNL (41,7k volgers)

CryptoMichaël tweette ook een analyse uit. Hij zei:

“Kleine bounce.

We moeten hier echt boven de $8.200 uitkomen, maar hij bouncede van de 100-Week MA & een potentiële lichte bullish divergentie op de uurlijkse chart.”

Zorg dat je alle bovenstaande Twitter accounts even volgt, mits je geïnteresseerd bent in hun content!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN