Blockchain Nieuws

Marktwaarde blockchain passeert de $16 miljard tegen 2024

De marktwaarde van blockchain-technologie zal tegen 2024 de $16 miljard overtreffen. Dit werd gemeld in een verslag van marktonderzoeksbureau Global Market Insights, Inc die onlangs is vrijgegeven.

Steeds meer blockchain adoptie

Volgens de analyse is de belangrijkste factor die bijdraagt ​​aan de wereldwijde groei van de blockchain-technologiemarkt dat blockchain steeds meer wordt geaccepteerd door grote financiële ondernemingen. Financiële organisaties zullen blockchain gebruiken vanwege het vermogen om de efficiëntie van interne processen te vergroten en de operationele kosten in sectoren zoals handelsfinanciering, documentatie en identiteit controles te verminderen.

De gegevens tonen aan dat applicatieproviders tussen 2018 en 2024 een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 85% zullen bereiken. Dit terwijl de digitale identiteitstoepassing een CAGR van meer dan 90% in dezelfde periode zal aantikken.

Het verslag geeft verder aan dat het overheidssegment van de blockchain-markt naar verwachting met 85% CAGR zal groeien tijdens deze periode en dat het marktaandeel van toepassingen in de gezondheidszorg tot 2024 een 85% CAGR zal bereiken.

Global Market Insights

Eerder in september bracht Global Market Insights een rapport uit dat dieper inging op de blockchain technologie in de zorgmarkt, met een verwachting van meer dan $1,6 miljard in 2025. Onderzoek van medische resultaten en interoperabiliteit van gezondheidsgegevens zal de acceptatie van blockchain verder beïnvloeden. 

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN