Reddit Bitcoin

Kijk uit voor frauduleuze TON advertenties op Facebook!

Er zijn naar verluidt frauduleuze advertenties in omloop op Facebook om je te verleiden om te investeren in het Telegram Open Network (TON).

Volgens een bericht dat gisteren op Cointelegraph verscheen, verschenen de advertenties op Facebook. Eenmaal geklikt, leidt de advertentie naar een nep artikel van de Russische economie en technologie media organisatie RBC. Dit artikel verwijst weer naar een frauduleuze website.

Nadat gebruikers hun e-mailadres en telefoonnummer hebben ingevuld, beloven de oplichters dat ze gemakkelijk $150 tot $235 per dag kunnen verdienen. Volgens whois, een service voor domeinonderzoek, werd het domein geregistreerd op 30 augustus.

Het TON-platform is nog niet open voor investeringen. Telegram bevestigde dat het in oktober de eerste Gram-tokens zou uitgeven.

Uitkijken dus! En deel dit bericht om verdere oplichting te voorkomen!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN