Bitcoin nieuws

Jack Dorsey – Twitter zal geen eigen crypto creëren

Jack Dorsey, de eigenaar van Twitter en Square heeft aangegeven dat hij geen digitale valuta zal ontwikkelen vergelijkbaar met Facebook’s Libra. In plaats daarvan richt hij zich liever op de adoptie van Bitcoin (BTC). Dit meldde The Sydney Morning Herald’s op 5 september.

In het interview vertelde Dorsey dat hij gelooft dat Bitcoin nog steeds het meest kans maakt om de eigen valuta van het internet te worden. Hij merkte op:

“Ik denk dat open internetstandaarden elke persoon beter van dienst zijn dan normen die door bedrijven worden beheerd of gestart”, zei Dorsey, die in Australië is om zijn digitale betaalbedrijf Square te promoten.

Daarnaast voegde hij eraan toe:

“Ik denk dat Bitcoin. de beste gok is omdat het de meest veerkrachtige is. Het bestaat al 10 jaar, het heeft een geweldig merk en het is een hele reeks getest.”

De CEO was in Melbourne om deel te nemen aan de lancering van Square Terminal. Dit is nieuw betaalapparatuur dat zich richt op kleine ondernemingen om een alternatief te bieden voor de door banken geleverde hardware.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN