Binance.US

Binance.US zal in de komende weken gelanceerd worden

‘S werelds grootste cryptocurrency-exchange Binance zal zijn, in de Verenigde Staten gevestigde filiaal, Binance.US in de komende weken gaan lanceren. Tevens zal een aantal dagen voor de lancering de Know Your Customer (KYC) -registratie geopend worden. Dit volgens een Medium bericht dat door Binance zelf geplaatst werd op vrijdag 6 september.

Binance.US werd eerder al aangekondigd, vanwege het feit dat vanaf 12 september Amerikaanse gebruikers niet meer zouden kunnen handelen op de reguliere exchange van Binance. De exchange meldde dat ‘Amerikaanse gebruikers wel toegang houden tot hun wallets en geld, maar niet langer in staat zijn te storten of te handelen op Binance.com’.

De vervroegde KYC registratie zal ervoor zorgen dat gebruikers tijd hebben om hun accounts te verifiëren en om fondsen te storten.

Om het KYC-proces te voltooien, moeten gebruikers een geldig overheids-ID (rijbewijs of paspoort) en hun BSN-nummer opgeven. Volgens de post is de lijst met staten waar Binance.US beschikbaar zal zijn nog niet definitief, maar deze zal worden vrijgegeven vóór de start van het onboarding-proces.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie