Bitcoin nieuws

Wat zegt Crypto Twitter over Bitcoin?

Bitcoin (BTC) is weer bezig en iedereen die rond bodem van $9.350 heeft gekocht, heeft een verstandige keus gemaakt. Door de recente stijging is er weer een hoop positiviteit in de markt. We zijn op Twitter gaan kijken naar hoe zij denken over de huidige Bitcoin prijs en over de toekomst van ‘s werelds grootste cryptocurrency.

@skew_markets (10,4k volgers)

Deze twitteraar geeft aan dat BTC elk kwartaal groene cijfers behaald heeft. Dit is voor de laatste keer in 2017 gebeurd. Toen bereikte de munt een all-time-high van $20.000. Gaan we weer een jaar hebben zoals 2017?

@JacobCanfield (32,7k volgers)

Jacob heeft een andere manier om de markt te bekijken. Hij geeft aan dat de Bitcoin prijs een manifestatie is van de manier waarop de menigte over Bitcoin denkt.

Dit is natuurlijk in feite waar, omdat de markt altijd bestaat uit een soort van wat de gek er voor geeft principe.

@CryptoMichNL (41,8k volgers)

Onze technisch analist, CryptoMichaël, geeft aan dat hij op het moment “niet verwacht dat we boven de $11.000 komen, omdat er een flinke horizontale weerstand & een neerwaartse trendlijn is”.

Hij verwacht nog een 21EMA test op de Weekly rond $9.000, voordat we uit het patroon breken.

Cryptotargets_g (net begonnen op Twitter)

Onze andere crypto analisten, G-Cryptotargets, zijn pas begonnen op Twitter (support ze door ze te volgen). Zij geven aan dat zij een stijging richting $10.900 / $11.200 verwachten op korte termijn, echter verwachten zij daarna een daling naar $7.000 / $8.000, voordat Bakkt gelanceerd wordt.

Zorg dat je alle bovenstaande Twitter accounts even volgt, mits je geïnteresseerd bent in hun content!

Ben je benieuwd naar de volledige analyse van CryptoMichaël? Klik dan hier! Of wil je die van G-Cryptotargets lezen? Klik dan hier!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN