eToroX

Tron CEO Justin Sun beschuldigd van het kopen van 5.000 Twitter-volgers per dag

Crypto trader Josh Rager beschuldigt Tron oprichter Justin Sun ervan dat hij 5000 tot 6000 Twitter volgers per dag koopt.

In een tweet van 1 september beweert Rager:

“Het lijkt erop dat je nog steeds 5.000 tot 6.000 Twitter volgers per dag koopt. Mijn favoriete statistiek is hoe je van het verliezen van volgers per maand ging naar dagelijks 5000 extra volgers op een reguliere basis sinds het eind van 2018.”

Aan het eind voegt hij eraan toe: “ik heb medelijden met degene die in Tron investeren.”

Om zijn uitspraak te onderbouwen plaatst Roger screenshots van statistieken website Socialblade. Hier worden de statistieken van gebruikersprofielen dagelijks bijgehouden en daaruit blijkt dat het profiel van Sun deze week gemiddeld 5000 nieuwe volgers per dag krijgt. Klik hier voor de afbeelding.

Het tweede bijgevoegde screenshot geeft de dalende lijn weer in Sun’s aantallen nieuwe volgers tussen februari en december 2018. Rager beweert dat de CEO daarna zijn online netwerk begon te kopen. Klik hier voor de afbeelding.

Op het moment van schrijven heeft Sun, waarvan zijn profiel momenteel 1,7 miljoen volgers heeft, nog niet gereageerd op de beschuldigingen van Rager.

Crypto twitteraars reageerden met verschillende vormen van kritiek en steun voor de CEO. Één daarvan merkt op: “Kijk eens naar CZ, hij heeft een van de grootste exchanges en heeft minder dan een half miljoen volgers.”

Een ander stelt voor dat hij een scheiding zou behouden tussen het boegbeeld en de technologie van Tron zelf:

“Hij komt soms niet al te serieus over, maar dat betekent niet dat het product onzin is. Tot nu toe werkt het redelijk goed. Ik gebruik liever een DApp die op Tron draait dan op Ethereum. Ik heb het gevoel dat zijn positie sommige ontwikkelaars en investeerders wegjaagt.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN