NEXT.exchange Logo

NEXT.Exchange maandelijkse update

Cryptofans opgelet! Vanaf nu brengen we je maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws omtrent NEXT.Exchange. We starten dit artikel met een korte introductie over NEXT.Exchange. Vervolgens zetten we alle belangrijke gebeurtenissen van de maand augustus op een rijtje. Stoelriemen vast en lees aandachtig mee!

Wat is NEXT.Exchange?

NEXT.Exchange is een cryptocurrency exchange die is opgericht in Nederland. Het handelsplatform heeft meer dan 150 cryptovaluta’s en verschillende fiat-valuta.

NEXT.Exchange is een nieuw verhandelplatform dat zich richt op de volgende generatie exchanges. Als nieuwe generatie verhandelplatform richten zij zich op het aanbieden van alternatieve oplossingen voor financiering en niet-bancaire vermogensbeheer. NEXT.Exchange gebruikt de blockchain om alle te verhandelen activa te plaatsen. Hierdoor positioneren zij zich op een unieke manier en innovatiever dan traditionele financiële systemen. NEXT.Exchange is gebouwd middels een eigen blockchain, de NEXT.chain. Dankzij de blockchain kan het verhandelplatform unieke waardeproposities aanbieden zoals lagere handelskosten, toegang tot FIAT-functionaliteiten, inzetten van coins die volgens het PoS-algoritme werken en meer. Wil je meer te weten komen over NEXT.Exchange? Klik dan hier en lees meteen onze review!

Wat is er allemaal in augustus gebeurd?

Augustus was een bewogen maand! NEXT.Exchange staat op het punt om een volledig ontwikkeld handelsplatform voor de wereld open te stellen en ondertussen hebben ze de onderneming intern geherstructureerd en nieuwe teamleden aangenomen.

1. Interne veranderingen

De oprichter en hoofdontwikkelaar Christiaan van Steenbergen heeft zijn aandacht volledig gericht op de ontwikkelingen van het hybride handelsplatform en blockchain. Gleb Jout, mede-oprichter, heeft de positie van CEO ingevuld en zal de organisatie leiden.

Het team is van mening dat deze stap gunstig is voor de productiviteit en de algehele focus. Hierdoor zal de chemie vergroten. In de tussentijd neemt Sieger Joostens de positie van COO over. Ook zijn ze enorm verheugd om aan te kondigen dat ze een nieuwe marketingspecialist hebben aangenomen genaamd, Yakub Sheikh.

Yakub heeft twee jaar ervaring in de cryptocurrency- en blockchain-industrie, met een focus op blockchain-projectanalyses, productbeheer en growthhacking. Hij is Ecole 42 Piscine C-alumni, een internationale advocaat en gamification-goeroe. In de komende weken zullen ze het team blijven uitbreiden, met name de marketing- en juridische afdelingen.

2. NEXT.chain

Het netwerk blijft groeien! Omdat de supply vrij laag is (nu ongeveer 4 miljoen in omloop), hadden ze niet verwacht dat de hoeveelheid NEXT Masternodes zo snel zou groeien. Op dit moment zijn het er al 75.

Communityleden die fan zijn van lage supply’s, zullen dit zeker als geweldig nieuws zien, omdat de circulatie afneemt. Alle Masternode-operators moeten KYC-documentatie indienen en zijn beperkt in het aantal Masternodes dat ze kunnen starten. Je dient 25.000 NEXT in bezit te hebben om een Masternode te runnen. Er is verder geen hard-lock en Masternode-operators kunnen hun munten vrij verplaatsen wanneer ze maar willen.

Echter is het nadeel hiervan dat ze hun kans op een grotere bonus verbreken. Raadpleeg de sectie NEXT.chain in de whitepaper voor meer informatie over de Masternodes.

De vermelding op masternodes.online en vergelijkbare websites is onmogelijk geweest omdat de NEXT Mainnet-munt nog geen markt heeft. Samen met de lancering van het platform, de swap en de opening van alle markten, kunnen ze dit wel mogelijk maken. Delta, Blockfolio, CoinMarketCap en andere trackingdiensten staan ook op de lijst.

3. Creëren van activa (00X Standard)

De blockchain van NEXT.Exchange ondersteunt activa. Activa gemaakt op NEXT.chain zijn van de 00X-standaard.

In wezen bouwt NEXT.Exchange een blockchain uit om een moederketen te worden voor andere valuta’s of andere activa, van kunstwerken tot edele metalen en andere tastbare zaken. Je zou kunnen zeggen dat dit de allereerste stap is om NEXT.genesis te leveren (IEO-platform zoals beschreven is in de whitepaper, pagina 20). Nog beter, ze zijn volledig in staat om onze eigen VOLGENDE stabiele munten te creëren. 00X kan worden vergeleken met ERC20, de meest gebruikte tokenstandaard en gebaseerd op de Ethereum-blockchain. De taal die NEXT ondersteunt is C+.

Meer details over het maken van activa zullen in de toekomst worden gedeeld.

4. Testen van het platform

Velen hebben geduldig gewacht en eindelijk mag het aanvraagformulier voor testen gedeeld worden! Er zijn een behoorlijk aantal mensen binnen de kerngemeenschap bereid te helpen en bij te dragen aan het ecosysteem. Begrijp alsjeblieft dat niet iedereen toegang krijgt tot het openbare testen. Bij interesse kan dit formulier ingevuld worden en zal er contact met je opgenomen worden of je geselecteerd bent.

Het interne testen is nu al enkele weken aan de gang en alles is tot nu toe positief. Het platform kan nu door een grote groep testers uitgeprobeerd worden zo lang als nodig is. Er wordt geen tijdsbestek ingesteld voor deze testperiode, omdat dit afhankelijk is van het aantal bugs en de tijd die nodig is om ze te repareren.

Voorproefjes van het platform

Orderbook

Wallet page

Profile Page

NEXT.Exchange is met veel dingen op de achtergrond bezig. Ze hebben de afgelopen tijd veel contact gehad met verschillende bedrijven voor samenwerkingen. Er kunnen geen details worden gedeeld tenzij dingen zijn vastgelegd en contracten officieel zijn ondertekend. Gleb Jout gaf wel een stille hint en zei het volgende:

We zijn momenteel in gesprek en zijn van plan een platform te integreren waarmee we onze gebruikers toegang kunnen bieden tot Bitcoin in meer dan 300 aankoopmethoden en lokale valuta’s. Het platform heeft kantoren in de Verenigde Staten, Azië en Europa. Naast betalingsmethoden proberen we door onze samenwerking liquiditeit en media-aandacht bij meer dan 2 miljoen bezoekers te krijgen en gebruikers wereldwijd gemakkelijker toegang te bieden tot de digitale en gedecentraliseerde economie via het NEXT.exchange-platform.

Meteen een account maken op NEXT.Exchange? registreer je dan hier!

Bekijk hieronder de social media kanalen van NEXT.Exchange
NEXT.Exchange Telegram
NEXT.Exchange Twitter
NEXT.Exchange Github
NEXT.Exchange Medium

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN