CryptoBenelux - Achtergrond

MPG winnaars bekendmaking van mega winactie!

Het is eindelijk zover! vandaag mogen wij eindelijk de 2 winnaars bekend maken van ‘speelronde 4’. De winnaars hebben beide 50 euro aan Max Property Group gewonnen. Via deze weg willen wij de twee winnaars met de volgende telegram namen feliciteren:

  • @OTSNL
  • @WhaleUnderdog

Dit was tevens de laatste speelronde van onze ‘mega winactie’. We willen iedereen bedanken voor het meedoen en tot volgend jaar!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN