Ripple blockchain association

Grote Amerikaanse bank gaat gebruik maken van RippleNet

PNC, de achtste bank van de Verenigde Staten met bijna $400 miljard aan activa, is het eerste van het land geworden dat het RippleNet blockchain-netwerk voor grensoverschrijdende betalingen gaat gebruiken. Dit volgens een artikel dat op donderdag 29 augustus geplaatst werd.

Fintech Futures meldde op 29 augustus dat PNC Treasury Management nu op RippleNet gebaseerde grensoverschrijdende betalingsoplossingen aanbiedt aan haar commerciële klanten, en beweert dat de blockchain-oplossing hen het volgende zal bieden:

“De mogelijkheid om direct een betaling van een buitenlandse koper tegen hun facturen te ontvangen, waardoor de manier waarop ze hun wereldwijde debiteurenbeheer beheren, wordt veranderd en waardoor ze hun werkkapitaal beter kunnen beheren.”

In januari plaatsten wij een bericht dat RippleNet meer dan 200 klanten verkregen had. Deze financiële instellingen zijn gevestigd in landen als Engeland, Zweden en Koeweit. De klanten zitten nu wereldwijd verspreid over meer dan 40 landen.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN