cryptocurrency

Betalen met cryptocurrency bij Venezolaanse apotheekketen

Een Venezolaanse apotheekketen accepteert nu dash cryptocurrency-betalingen via een integratie met het betalingssysteem van Panda Exchange. Dit meldde Dash in een blogpost.

Farmarket is een top apotheekketen, met 22 locaties gericht op het bedienen van de stad Caracas. Het bedrijf biedt meer dan 11.000 verschillende producten en bedient meer dan 250.000 klanten elke maand. Gedurende de eerste twee maanden zullen leden van het lokale Dash-team op locatie aanwezig zijn om het apotheekpersoneel en algemene gebruikers te ondersteunen.

Van de ongeveer 4.900 handelaren die Dash wereldwijd accepteren, bevindt bijna de helft zich in Venezuela.

“Het inschakelen van Dash-betalingen op Farmarket is een enorme stap in de groei van ons ecosysteem van retailers. Dash-gebruikers kunnen nu betalen voor essentiële producten en medicijnen bij een bekend en vertrouwd apotheekmerk”, aldus Ryan Taylor, CEO van Dash Core Group.

“We verwachten dat onze samenwerking met Panda in Colombia en Farmarket in Venezuela een substantiële stap zal zijn in de richting van een inkoopgedreven economie, waarbij niet alleen Venezolanen in Caracas direct in winkels met Dash kunnen betalen, maar ook hun familieleden in Colombia en elders zullen medicijnen uit het buitenland kunnen kopen en gezondheidsproblemen voor hun familieleden en geliefden kunnen oplossen.”

Vanaf 26 augustus zal de Dash-pilot worden ingezet in de beste winkels van Farmarket in Caracas, met de uitrol in de komende twee kwartalen naar 22 apotheeklocaties.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN