Binance lanceert Binance Lending

Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency exchange, heeft een leenbedrijf opgezet, om zo deposito’s van klanten aan te trekken. Dit volgens een publicatie die op maandag 26 augustus op CoinDesk geplaatst werd.

Het bedrijf zei in een aankondiging op maandag 26 augustus dat Binance Lending beschikbaar zal zijn vanaf 28 augustus 6:00 UTC, op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt principe.

Binance Lending?

In eerste instantie kunnen gebruikers hun USDT, Ethereum Classic (ETC) en de BNB-cryptocurrency van Binance uitlenen om rente te verdienen.

De rentevoet op jaarbasis, voor de initiële leningsproducten met een vaste looptijd van 14 dagen, is vastgesteld op respectievelijk 15 procent, 10 procent en zeven procent voor BNB, USDT en ETC. Binance heeft een totale inschrijvingslimiet van 200.000 BNB, 5 miljoen USDT en 20.000 ETC.

Als alle oorspronkelijk geplande producten volledig worden onderschreven, zou Binance 1.150 BNB, 19.178 USDT en 53 ETC uitbetalen, wat op het moment van schrijven ongeveer op $50.000 neerkomt.

Het account van elke gebruiker op Binance heeft een initiële limiet voor leningen van 500 BNB, 1.000.000 USDT en 1.000 ETC.

Ondertussen rekent Binance’s onlangs gelanceerde margintradingbedrijf, gebruikers die BNB en USDT lenen, een jaarlijkse rente op van respectievelijk 109 procent en 10.0375 procent.

En slechts enkele uren vóór de aankondiging zei Binance op haar website dat het vanaf 27 augustus de rente op leningen op jaarbasis voor ETC zal verhogen van 7,3 procent naar 14,6 procent.

De lancering is een nieuwe zet van Binance om zijn bedrijfsonderdelen te diversifiëren, om zo gebruikers aan te trekken en te behouden. Afgelopen week plaatsten wij al een bericht waarin wij uitlegden wat Binance OCO orders zijn.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!