Binance Smart Chain

Binance: foutmeldingen door AWS

Cryptocurrency beurs Binance heeft bevestigd dat gebruikersfondsen geen risico lopen, nadat een technisch probleem gemeld werd met betrekking tot opnames vanaf de exchange.

Volgens CEO Changpeng Zhao, ook bekend als CZ, werd de situatie op 23 augustus opgelost, terwijl de veiligheid van fondsen niet in gevaar werd gebracht.

Het probleem, legde hij uit, lag bij Amazon Web Services (AWS). Problemen met caching veroorzaakten foutmeldingen voor een deel van Binance-handelaren.

“AWS heeft een probleem, voornamelijk met cachingservices, dat sommige gebruikers wereldwijd treft. We werken met hen samen en houden de situatie nauwlettend in de gaten. Het veroorzaakt ongeveer 500 foutmeldingen op API’s en beïnvloedt sommige opnameverwerkingen.”

Binance was net hersteld van een zogenaamde hack, waarbij een zelfbenoemde hacker betrokken was die beweerde dat hij toegang had tot de KYC gegevens van Binance gebruikers.

Deze week kondigde Binance aan dat het aan een nieuw cryptocurrency-project, genaamd Venus, werkte als antwoord op de controversiële digitale valuta van Libra.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN