HashCash blockchain

Overstromingen China hebben geen effect op de hash snelheid

De hash-snelheid van Bitcoin (BTC) blijft bijna altijd hoog, ondanks nieuwe onrust in China, omdat overstromingen mining-exploitanten wegjagen. Dit volgens een artikel dat op woensdag 21 augustus op Cointelegraph geplaatst werd.

Zoals verschillende bronnen vermelden, heeft het regenseizoen in de noordwestelijke provincie van China in Sichuan een ramp veroorzaakt voor ten minste één Bitcoin mining-exploitant.

Volgens cryptocurrency mining pool Poolin, de vierde grootste actieve pool op het Bitcoin-netwerk, hebben de overstromingen de locatie volledig verwoest.

“Een lokaal mining-bedrijf gevestigd in Sichuan, China, werd VERWOEST door de recente zware regenval in de regio,” schreven ambtenaren op Twitter.

Red Li, mede-oprichter van de op China gerichte cryptomedia-outlet 8btc, merkte op dat de gebeurtenissen geen invloed hadden op de prestaties van het Bitcoin-netwerk.

Hij zei:

“Het lijkt erop dat het de hash rate niet beïnvloed.”

Eerder vandaag plaatsten wij een bericht waarin aangegeven wordt dat de Bitcoin hash snelheid wel eens voor een stijging van de prijs van Bitcoin kan zorgen.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN