Blockchain

Deloitte lanceert Blockchain in a Box

Accountantskantoor Deloitte heeft een blockchain-demonstratiekit met de naam ‘Blockchain in a Box’ (BIAB) uitgebracht. De kit is ontworpen om blockchain-startups te helpen om hun producten en oplossingen onder de aandacht te brengen van potentiële klanten en investeerders. Dit volgens een bericht dat door CryptoNews geplaatst werd op dinsdag 20 augustus.

Het bedrijf zegt dat zijn nieuwe product, dat bestaat uit vier rekennodes, drie videodisplays en netwerkcomponenten, een “mobiel en op zichzelf staand technologieplatform is dat op blockchain gebaseerde oplossingen kan hosten.”

Deloitte zegt ook dat BIAB “integratie met externe services, zoals traditionele cloudtechnologie” mogelijk zal maken.

De nodes zijn compatibel met SD, wat volgens het bedrijf BIAB-gebruikers in staat stelt om “snelle selectie en uitwisseling van demo-oplossingen” uit te voeren.

Deloitte zegt dat de kit blockchain helpt te ‘demystificeren’ voor klanten door middel van “tastbare” demonstraties.

Linda Pawczuk, blockchainleider van Deloitte in de Verenigde Staten, zei het volgende in een persbericht van het bedrijf:

“Wat vaak verkeerd wordt begrepen over blockchain, is dat het een complete technologische oplossing is. In werkelijkheid is het een technologische component die grotere zakelijke applicaties en benaderingen mogelijk maakt.”

Vorig jaar oktober plaatsten wij al een bericht waarin Deloitte 5 ontwikkelingsgebieden aangaf, voor blockchain-technologie, om wereldwijde adoptie te bereiken.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN