Deloitte lanceert Blockchain in a Box

Accountantskantoor Deloitte heeft een blockchain-demonstratiekit met de naam ‘Blockchain in a Box’ (BIAB) uitgebracht. De kit is ontworpen om blockchain-startups te helpen om hun producten en oplossingen onder de aandacht te brengen van potentiële klanten en investeerders.

Het bedrijf zegt dat zijn nieuwe product, dat bestaat uit vier rekennodes, drie videodisplays en netwerkcomponenten, een “mobiel en op zichzelf staand technologieplatform is dat op blockchain gebaseerde oplossingen kan hosten.”

Deloitte zegt ook dat BIAB “integratie met externe services, zoals traditionele cloudtechnologie” mogelijk zal maken.

De nodes zijn compatibel met SD, wat volgens het bedrijf BIAB-gebruikers in staat stelt om “snelle selectie en uitwisseling van demo-oplossingen” uit te voeren.

Deloitte zegt dat de kit blockchain helpt te ‘demystificeren’ voor klanten door middel van “tastbare” demonstraties.

Linda Pawczuk, blockchainleider van Deloitte in de Verenigde Staten, zei het volgende in een persbericht van het bedrijf:

“Wat vaak verkeerd wordt begrepen over blockchain, is dat het een complete technologische oplossing is. In werkelijkheid is het een technologische component die grotere zakelijke applicaties en benaderingen mogelijk maakt.”

Vorig jaar oktober plaatsten wij al een bericht waarin Deloitte 5 ontwikkelingsgebieden aangaf, voor blockchain-technologie, om wereldwijde adoptie te bereiken.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!