Coinexchange.io

Coinone Global Exchange (CGEX) sluit zijn deuren

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Coinone Global Exchange (CGEX), een op Malta gebaseerde crypto exchange gelanceerd door de grote Zuid-Koreaanse beurs Coinone, zal zijn exchange medio september beëindigen.

Minder dan een jaar actief

Volgens een bekendmaking op 12 augustus zal de exchange de diensten op 18 september sluiten. CGEX werd gelanceerd in oktober 2018.

CGEX plaatste een update van beëindiging van diensten op de homepagina van haar website.

In de update waarschuwde CGEX haar klanten dat alle activa op gebruikersaccounts opgenomen moeten worden vóór de sluitingsdatum, omdat verdere opnames na die tijd niet langer beschikbaar zullen zijn. Persoonlijke gebruikersgegevens, inclusief transactiegegevens, worden gewist na de beëindiging van de exchange.

Het nieuws over de beëindiging van CGEX volgt eerdere updates op van tijdelijke beëindiging van handels- en transactiediensten op de exchange. Op 17 juni kondigde CGEX voor het eerst aan dat ze handels- en depositoservices vanaf 17 juli tijdelijk zouden beëindigen om een nieuw handelsplatform te lanceren. Destijds zei de beurs dat de nieuwe CGEX in Q3 2019 zou worden geïntroduceerd.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN