BitMEX Bitcoin

Bakkt maakt zich klaar voor lancering

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Bitcoin-futuresplatform Bakkt maakt zich op om binnenkort officieel los te gaan! Dit zei het hoofd van het moederbedrijf (ICE) op donderdag 1 augustus.

Jeffrey Sprecher, CEO van Intercontinental Exchange (ICE), zei dat Bakkt “werkt aan de ontwikkeling van een gereguleerd ecosysteem dat voorziet in de veranderende behoeften van [deelnemers] over de hele wereld,” en voegde hieraan toe:

“Onder voorbehoud van definitieve goedkeuringen van regelgevende instanties, zijn we van plan om onze fysieke Bitcoin-futures contracten in de zeer nabije toekomst te lanceren.”

Sprecher heeft geen specifieke tijdlijn opgegeven.

Het bedrijf wacht nu op een trustcharter van het New York Department of Financial Services. Zodra NYDFS Bakkt goedkeurt, kan het bedrijf zijn nieuwe product lanceren.

Het bedrijf wordt echter geconfronteerd met concurrentie: ErisX, gesteund door TD Ameritrade, is ook van plan om fysieke Bitcoin-futures contracten te lanceren. Daarnaast kondigde LedgerX woensdag aan dat het al live was gegaan met een product.

In juli kondigde Bakkt aan dat het begonnen was met het testen van BTC-futures contracten.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN