Mark Mobius overweegt Bitcoin als het blijft stijgen

De ervaren investeerder, Mark Mobius, zei in een interview met Bloomberg TV op 7 juli dat hij Bitcoin (BTC) zou gaan kopen als de bullrun zich voortzet. Dit volgens een artikel dat op maandag 8 juli op Cointelegraph geplaatst werd.

Mobius was eerder erg kritisch over cryptocurrencies, echter gaf hij nu aan dat het onmogelijk was om te negeren. Hij zei:

“Ik ben geen koper, maar ik besef dat dit iets is waar we rekening mee moeten houden.”

Als een veteraan in de Amerikaanse financiële sector, blijft Mobius grotendeels sceptisch ten opzichte van crypto, echter is hij merkbaar positiever dan andere ‘grote’ investeerders, zoals Warren Buffett en JPMorgan Chase CEO, Jamie Dimon.

Mobius gaf echter wel verschillende controversiële argumenten aan over bijvoorbeeld het gebruik van cryptocurrencies in het criminele circuit. Hij beweerde verder dat cryptocurrencies geloof en vertrouwen nodig hebben om te kunnen functioneren.

In de toekomst zou hij echter bereid zijn om cryptocurrencies in zijn portefeuille op te nemen. Hij concludeerde:

“Aan het eind van de dag zijn er veel mensen die er wel in geloven, en als het zo doorgaat en groeit, dan zal ik waarschijnlijk wel een koper moeten worden en er bij betrokken raken.”

Gisteren plaatsten wij een artikel waarin beschreven werd dat Bitcoin’s hash rate, 5 juli 2019, de 74,5 miljoen tera hashes per seconde had bereikt. Dit is het hoogste niveau tot nu toe.

Tevens plaatsten wij een Bitcoin analyse van CryptoMichaël op onze website. Heb je deze nog niet gelezen? Klik dan hier.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.