Coinbase gaat prijsmeldingen via push berichten aanbieden

Coinbase introduceert een nieuwe push-notificatie functie om gebruikers van mobiele apps te informeren over prijsschommelingen en marktschommelingen van coins die gelist zijn op de exchange. Dit volgens een publicatie van CoinDesk op donderdag 20 juni.

De berichten zijn bedoeld om beleggers te informeren over grote gebeurtenissen in de crypto-markt, zonder dat je 10 verschillende bronnen nodig hebt om aan deze informatie te komen. De startup bood eerder alleen prijswaarschuwingen voor een beperkt aantal activa.

Een vertegenwoordiger van Coinbase zei het volgende tegen CoinDesk:

“Klanten vroegen om realtime prijswaarschuwingen in de Coinbase-app, om het ongemak van het moeten controleren van meerdere bronnen voor crypto-markt informatie aan te pakken.

Real-time prijsmeldingen, die standaard beschikbaar zijn in de Coinbase-app, stroomlijnen de toegang tot informatie waarmee klanten weloverwogen investeringsbeslissingen kunnen nemen.”

De waarschuwingen zijn kort en bondig, aldus de crypto exchange. Dit houdt in dat je alleen informatie over de procentuele verandering van de koers, de tijdsduur van de fluctuatie en de huidige prijs zal krijgen.

De functie zal worden gecombineerd met de nieuws- en activapagina’s in de app, zei Coinbase, en gebruikers kunnen kiezen of ze de functie willen gebruiken of niet.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum, maar heb je nog geen account op Coinbase? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Coinbase

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.