Bitcoin nieuws

Crypto-twitteraar uitgelicht: Mounia Rabhi

Het onderwerp cryptocurrency komt regelmatig voorbij op Twitter. En bij een populair onderwerp, horen accounts die hier veel over twitteren en delen. Eén van deze accounts, met ruim 14.000 volgers, is @Mounia_NL. Ook wel bekend als Mounia Rabhi. Wij stelden haar 5 vragen over Twitter, crypto en meer.

1. Wie ben je, hoe oud ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben Mounia Rabhi, Sociologe, afkomstig uit Brabant, gelukkig getrouwd en moeder van twee jongens. Ik ben co-founder van het crypto gerelateerde educatieve platform CFN, samen met Teddy Cleps.

2. Hoelang zit je al in crypto?
Ik ben de Crypto space ingestapt in november 2017 via familie en vrienden die geinvesteerd hadden in Cryptocurrency. Ik was er in het begin nogal sceptisch over omdat het een totaal nieuw fenomeen voor mij was. Maar hoe ik meer ik me ging inlezen in Blockchain, Bitcoin en Altcoins des te enthoustiaster ik werd. Wat ik destijd enorm miste is educatie en begeleiding, wat ertoe heeft geleid dat ik door gebrek aan kennis niet op tijd uitgestapt was toen de markt ging kelderen. Teddy en ik waren van mening dat in de eerstvolgende cyclus nieuwe mensen de weg moeten kunnen vinden naar eerlijke, objectieve en educatieve informatie en begeleiding. Vanuit dat idee is CFN ontstaan.

3. Wat zijn je favoriete altcoins?
Ethereum valt in principe niet meer onder een altcoin, maar die staat voor mij op nummer 1. Andere favorieten zijn Zilliqa, Morpheus Labs en Telcoin.

4. Welke altcoin is volgens jou een gem?
Ik categoriseer altcoins liever niet als gems, aangezien deze start-ups net als normale bedrijven in de eerste jaren een relatief grote kans op falen hebben. Een project en team waar ik diep onder de indruk van ben is Zilliqa. Het Zilliqa team heeft een eigen innovatieve technologie ontwikkeld, sharding, waarmee zij focussen op schaalbaarheid. Met deze techniek kunnen enorme hoeveelheden transacties worden gefaciliteerd, een issue waar Ethereum en Bitcoin momenteel moeite mee hebben.

5. Welke crypto Twitter accounts volg je graag?
Ik heb enorm veel favoriete accounts, maar op het gebied van Technische Analyse leer ik enorm veel van Teddycleps en Tradingroom.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie