Meest interessante airdrops van juni 2019

Het is weer een nieuwe maand en jullie weten wat dat betekent. Nieuwe airdrops!

Om jullie te helpen door de bomen het bos te zien, hebben wij weer een lijst samengesteld van de meest interessante airdrops van de maand juni.

1. Cresio

Het doel van Cresio is om op één platform de mogelijkheid te bieden om gelijktijdig op meerdere exchanges te werken, met de meest geavanceerde functies voor hun gebruikers, ongeacht hun kennisniveau. Ze bieden onder andere:

  • Realtime informatie over de toestand van de markten.
  • Controle van het saldo van je wallets.
  • Controle over miningpools.
  • Aankondigingen en registraties van nieuwe airdrops.

Waarde van de airdrop

Cresio’s airdrop heeft een waarde van ongeveer $17,5. Klik hier om de erachter te komen wat je moet doen om de airdrop te joinen.

2. Fashion Coin

Fashion Coin is een peer-2-peer versie van elektronisch geld voor Generation Z. Fashion Coin biedt naadloze en probleemloze online betalingen met maximale snelheid en op onbeperkte schaal. Fashion Coin stelt de klant in staat waarde toe te voegen en munten te uitgeven op de Proof-of-Love ÐApp.

Waarde van de airdrop

De airdrop van Fashion Coin heeft een waarde van ongeveer $34,-. Klik hier om de erachter te komen wat je moet doen om de airdrop te joinen.

3. Bluebelt

Bluebelt is een in Singapore gevestigde cryptocurrency-exchange die is opgericht door ervaren finance en IT-professionals. Ze opereren onder het wereldwijde merk Bluebelt Exchange Group.

Sinds haar oprichting heeft Bluebelt Exchange Group consequent geopereerd met de visie om een ​​onderneming te worden die tevredenheid biedt aan haar klanten en een revolutie teweeg gaat brengen op de financiële markten, waar cryptocurrencies mensen verbinden zonder enige sociale grens of discriminatie.

Waarde van de airdrop

Bluebelt’s airdrop heeft een waarde van ongeveer $27,-. Klik hier om de erachter te komen wat je moet doen om de airdrop te joinen.

4. Swissborg

SwissBorg lanceert een community-app zonder winstoogmerk waar iedereen, zonder risico, Bitcoin (BTC) kan voorspellen, leren en verdienen. De prijzenpot is tot $500.000 en wordt betaald in BTC.

Het grootste obstakel voor het groeien van de crypto-gemeenschap is het gebrek aan begrip en de angst om geld te verliezen. Deze community-app lost, naar verluidt, beide uitdagingen op.

Waarde van de airdrop

Swissborg geeft totaal $500.000,- weg. Klik hier om de erachter te komen wat je moet doen om de airdrop te joinen.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!