Podcast

CryptoBenelux – Podcast #8

Welkom bij de achtste editie van onze YouTube podcast. Vandaag hebben wij te gast in onze show: Tim – Trade.be Mark – Community Manager Max – CryptoBenelux       Robert – CryptoBenelux       Support links CryptoBenelux: Bitcoinmeester Binance Jersey Binance Bitonic Coinbase Facebook Telegram Twitter Disclaimer: Wij publiceren nieuwsartikelen, reviews en video’s over bepaalde projecten en diensten om informatie te delen met geïnteresseerden. Wij geven geen financieel advies en zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventueel verlies aan de hand van trades. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN