Verdien nu beloningen met Binance Trust Wallet

Trust Wallet, de officiële wallet van Binance voor digitale valuta heeft beloningen toegevoegd voor cryptocurrencies. De ontwikkeling werd door Binance op 3 april in een blogpost aangekondigd. De functie zal tegen het einde van het tweede kwartaal van 2019 door Binance worden gelanceerd. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om dividend of rente te verdienen op hun investering. Dit kunnen ze verdienen door transacties te valideren. Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid om te stemmen voor veranderingen in de blockchain. Een beloning is een vorm van een proof-of-stake (PoS) consensus algoritme. Tezos Trust Wallet Trust Wallet heeft op dit moment de ondersteuning voor de wallet van Tezos toegevoegd. Tezos behoort op moment van schrijven wereldwijd tot een van de top 30 cryptocurrencies. Coinbase Custody dat opslagfaciliteiten biedt aan institutionele beleggers, onthulde eind maart dat het zijn dienstenpakket wil uitbreiden met beloningen van Tezos. Via zijn offline opslagdienst kunnen beleggers deelnemen aan netwerken zoals Tezos met Coinbase als een gereguleerde tussenpersoon. Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ? Binance Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!