Grote stijging in het aantal Bitcoin zoekopdrachten op Google

De afgelopen week is een bewogen week geweest in de crypto-markt. Dit is ook terug te zien in het aantal Google-zoekopdrachten. Volgens de gegevens van Google Trends zijn het aantal zoekopdrachten, op dinsdag 2 april, naar Bitcoin (BTC) meer dan verdrievoudigd. Volgens de statistieken werden de meeste zoekopdrachten gedaan in landen, zoals Nigeria, Nederland, Zuid-Afrika, Oostenrijk en Zwitserland. In de Verenigde Staten waren het voornamelijk de staten Californië, Washington, Nevada, New York en Colorado, die Bitcoin intypte in de zoekmachine. Daarnaast onthullen de gegevens dat Bitcoin op de zevende plek staat als het gaat om de meest gezochte termen in de VS. Met meer dan 100.000 zoekopdrachten die op 2 april zijn vastgelegd, heeft Bitcoin vooral trending termen overtroffen die traditioneel de publieke belangstelling domineerden, zoals Kim Kardashian en Taylor Swift.

Nederland

In Nederland werd er een nog grotere stijging vastgelegd. Het aantal zoekopdrachten werd namelijk verviervoudigd op dinsdag 2 april. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!