Coinbase Bounty

Coinbase kondigt Stellar Lumens bounty aan (meer dan $100 miljoen)

De Amerikaanse cryptocurrency exchange, Coinbase, heeft aangekondigd dat het 1 miljard Stellar Lumens (XLM) (ongeveer $106 miljoen) weg gaat geven aan gebruikers die bereid zijn om het Stellar-protocol te bestuderen. Het nieuws werd onthuld door Coinbase op dinsdag 26 maart.

Deze zet maakt onderdeel uit van Coinbase Earn, het op crypto-gerichte educatieve programma van de exchange. Het bedrijf verklaarde dat deze specifieke sessie van het programma de ‘grootste tot nu toe’ is. Elke Amerikaanse gebruiker die in aanmerking komt, kan tot $50 verdienen voor het gebruik van het programma om het Stellar-protocol te bestuderen.

Volgens de Coinbase Earn-website bestaat het programma, dat is ontwikkeld in samenwerking met Stellar, uit vijf educatieve video’s van elk maximaal drie minuten. Na het bekijken van de video’s en het voltooien van een reeks quizzen, zullen gebruikers XLM-tokens ontvangen als beloning.

Het bedrijf gaf aan dat het al de eerste groep Amerikaanse klanten heeft uitgenodigd om deel te nemen aan het programma. Gebruikers buiten de Verenigde Staten worden uitgenodigd om zich aan te melden voor de wachtlijst.

XLM staat momenteel op de 8e plaats op CoinMarketCap. De marktkapitalisatie en de prijs van de munt hebben een merkbare opmars gezien na de aankondiging van Coinbase, met een stijging van bijna 7% in 24 uur.

Coinbase

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN