OKEx is bezig met een eigen blockchain

De welbekende cryptocurrency-exchange, OKEx, is bezig met het ontwikkelen van een eigen blockchain en gedecentraliseerde exchange (DEX). Dit volgens een blogpost dat op vrijdag 22 maart werd gepubliceerd. OKEx staat momenteel op de achtste plek als het gaat om ’s werelds grootste cryptocurrency-exchanges, op basis van dagelijkse handelsvolumes, en heeft momenteel ongeveer $615 miljoen aan transacties. De post gaf aan dat OKEx zijn eigen blockchain, genaamd OKChain, aan het ontwikkelen is en het bedrijf verwacht dat zij in juni van dit jaar een testnet kunnen lanceren. OKChain zal ook dienen als basis voor de gedecentraliseerde exchange van OKEx. Daarnaast staat in het bericht dat OKEx’s native utility-token, OKB, tegen het einde van april op de Ethereum blockchain zal worden overgezet en naar het OKChain mainnet zal worden gemigreerd, zodra de OKChain stabiel is. OKB zal naar verluidt ook worden gebruikt voor token pre-sales. Vorige week schreven wij nog een artikel met betrekking tot de aankondiging van OKEx dat zij de op Tron gebaseerde versie van Tether gaan ondersteunen op hun platform. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!