Binance verandert launchpad token sale naar loterij

Cryptocurrency exchange Binance heeft belangrijke wijzigingen doorgevoerd in zijn launchpad token sale. Dit werd op 24 maart in een blog bericht gepubliceerd. Het bedrijf zal een nieuwe opzet creëren voor de Initial Coin Offerings (ICO’s) die op de Binance launchpad gelanceerd worden. Zo wordt er nu gebruik gemaakt van een loterijtrekking, waar dit voorheen nog ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ was. Deelnemers kunnen maximaal vijf tickets claimen door Binance Coin (BNB) tokens te holden gedurende de 20 dagen voorafgaand aan de loterij. Iedere deelnemer moet minstens 100 BNB aanschaffen, ongeveer 1.600 dollar, om aan de loterij mee te kunnen doen. Gebruikers mogen zelf kiezen hoeveel tickets ze willen gebruiken om deel te nemen aan de loterij in de 24 uur voordat de winnaars worden gekozen. Het maximale aantal wordt gebaseerd op basis van hun BNB-bezit gedurende de voorgaande periode van 20 dagen. Gebruikers met minder dan 100 BNB maken geen kans op een loterijticket. Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ? Binance Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.