Binance CEO geeft hints over creatie van fiat-to-crypto exchange

CEO van cryptocurrency exchange Binance, Changpeng Zhao, heeft aangegeven in Argentinië te willen beginnen met een nieuwe fiat-to-crypto-exchange. Dit meldde hij in een tweet op 9 maart. De tweet was een antwoord op een stuk dat gepubliceerd is door crypto nieuwswebsite CoinSpice. Het artikel in kwestie betrof de overeenkomst tussen de overheid van Argentinië en Binance Labs. Zhao’s opmerking in de tweet suggereerde dat Binance plannen heeft om in Argentinië een fiat-to-crypto exchange op te richten. Meer specifiek vermeldde de tweet:
“Raad eens waar we een nieuwe fiat-naar-crypto-exchange zullen krijgen?”
Volgens een rapport van Binance zullen ze een fiat-to-crypto exchange openen in acht andere landen, waaronder Argentinië . Een woordvoerder van de exchange weigerde zes van de vermeende locaties te bevestigen en bevestigde alleen plannen voor Singapore en Malta. Ook heeft de exchange in januari ondersteuning toegevoegd voor crypto-aankopen via creditcards dankzij een partnerschap met betalingsverwerker Simplex. Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ? Binance Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram