PreCharge Update CryptoBenelux

preCharge belangrijke update!

Beste CryptoBeneluxers!

Dit bericht bevat enkele belangrijke updates over jouw preCharge-tokens. Zorg ervoor dat je dit bericht zorgvuldig leest. Mocht je na het lezen nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met het support team via support@precharge.com. Support vragen worden vanaf heden niet meer behandeld via Facebook en of Telegram berichten.

Een van de grootste uitdagingen waarmee ICO’s worden geconfronteerd, is dat er op de lancerings dag een massa dump van Tokens is, wat een grote prijsverstoring veroorzaakt, wat alle tokenhouders pijn doet. Wij zijn van mening dat dit oneerlijk zou zijn voor inversteerders van PCPi op lange termijn en voor het netwerk als geheel. Daarom hebben we ter bescherming een gefaseerde uitrol van de PCPi tokens gelanceerd. De verwachting is dat PCPi op drie exchanges beschikbaar zal zijn tijdens de release op 15 oktober 2018.
Het volgende releaseschema beschrijft het uitrolschema voor tokenhouders.

Fase 1 – Aankopen

Tokens die via fiat, PayPal of alternatieve Tokens zijn gekocht, worden op de exchanges vrijgegeven. Je kunt je tokens kopen, verkopen of ruilen op een exchange vanaf 15 oktober 2018.

Fase 2 – Airdrops

We vinden dat degenen die hebben bijgedragen aan de promotie van het project het verdienen om te worden gecompenseerd; dit zijn de mensen die hebben geholpen bij het maken van het project. Op 31 oktober 2018 worden de tokens die via airdrops zijn ontvangen, vrijgegeven op de exchanges.

Fase 3 – Ambassadeurs

Onze ambassadeurs waren van onschatbare waarde voor het programma en we zouden het meeste baat hebben bij een vertraging. Als zodanig worden de Tokens van ambassadeurs op 15 november 2018 op de markt gebracht.

Fase 4 – Bonussen

Hoewel bonussen bedoeld waren om activiteit aan te moedigen, zijn het in feite bonussen. Als zodanig zullen deze Tokens op 1 december 2018 op de markt worden gebracht.

Fase 5 – Gratis tokens

Ten slotte worden gratis tokens die via een of ander kanaal zijn ontvangen op 15 december 2018 op de markt gebracht.

Debet kaarten

Contracten zijn getekend; integratie is begonnen. De eerste debet kaarten worden uitgegeven in de Verenigde Staten. De verwachtingen zijn om vanaf 1 december live te zijn. De eerste debet kaart uitgifte zullen virtuele kaarten zijn, te gebruiken via een mobiele app. Internationale kaarten zullen naar verwachting uitgegeven worden op 1 januari 2019.

Handelaren

We werken nu samen met honderden handelaars over integratie en verwachten dat tientallen verkopers op de datum van lancering live zijn – waarschijnlijk meer, maar we willen verwachtingen stellen. Er zal geen beperking zijn; alle tokenhouders, ongeacht de bron, kunnen hun tokens uitgeven bij verkopers, dus op de release hebben uw tokens echte waarde, bruikbaar bij veel toonaangevende online verkopers.

We stellen je blijvende steun op prijs en hopen dat je ons uniek project blijft verspreiden. De lanceringsdatum nadert snel en we verwachten een explosieve release. Wij raden het aan om je PCPi tokens zo lang mogelijk vast te houden, als je de tokens wilt uitgeven aan vooraanstaande online verkopers, zijn dit jouw tokens en moedigen we verantwoorde uitgaven aan.

Dankjewel!

Alex Corral, CEO
preCharge USA, Inc.
https://www.precharge.com/

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

LEES MEER

Advertentie

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp